Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

2ο Διεθνές Τουρνουά ποδοσφαίρου Νέων «PUMA CORFUCUP 2009»

Από το δελτίο τύπου η παρακάτω ανακοίνωση:

Η All Star Consultancy έχει την τιμή να σας παρουσιάσει ένα μοναδικό και πρωτοποριακό αθλητικό γεγονός που θα διεξαχθεί στο νησί των Φαιάκων από 05 έως 11 Ιουλίου 2009. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε κι εσείς στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Νέων από όλο τον κόσμο , το «PUMA CORFUCUP 2009»!

Ομάδες από όλο τον κόσμο θα έχουν τη χαρά να συμμετάσχουν σε ένα υψηλών προδιαγραφών τουρνουά στις μαγευτικές τοποθεσίες της Κέρκυρας.

Εφτά ημέρες ποδοσφαιρικής πανδαισίας, ήλιος, παραλίες, υδάτινα πάρκα και ατέλειωτη διασκέδαση. Σε κάθε ομάδα εγγυόμαστε τρία με τέσσερα παιχνίδια ανάλογα με το ηλικιακό γκρουπ, στο οποίο θα συμμετέχει.

Σκάουτερς από τον Ajax, την Inter, την Bayer Leverkusen, την Paris St. Germain και την AZ Alkmaar θα παραστούν στο τουρνουά μας για να ανακαλύψουν νέα ταλέντα.

Θα ήταν τιμή μας αν συμμετείχατε και εσείς στη διοργάνωσή μας. Η All Star Consultancy θα σας παράσχει πλήρη ενημέρωση περί τιμών, καθώς και επιλογών πρόσβασης και φιλοξενίας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες μας www.allstarconsultancy.net, www.corfucup.com.

Εκεί μπορείτε επίσης να βρείτε πληροφορίες για τα δύο Camp μας της Inter και του Ajax που διοργανώνονται επίσης από την εταιρία μας τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.

Για οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε μας στα παρακάτω στοιχεία

Στοιχεία επικοινωνίας:

E-mail: corfucup@gmail.com

Τηλ.: 2109314178

Fax: 2109340821

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας.

Με τιμή,

All Star Consultancy LTD.

Παρακάτω μπορείτε να "κατεβάσετε" το αρχείο με τις πληροφορίες για το τουρνουά

Puma_cup_01ΕΛΛ.pdf
860 K Προβολή Λήψη αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: